Malin och Amanda

Torsdag 28 Juni

Kategori:

Hallåhallå! godmorgon folket, sitter och äter lite frukost är uppe tidigt för idag är det spinning på schemat, fett otagg menmen vad gör man inte? har kommit av lite nu med träningen, inte bja! på lördag är det middag hos Malin med alla girlzzzz så de blir roligt! igår var jag och Mathias på Skansen och käkade middag på Soft bar, mikket trevligt sådär. Nej nu ska jag äta upp och göra mig iordning. PUSSILUSS


igår köpte jag en hundres keps, fett. gillar den 

Förlåt!

Kategori:

Helluu! Förlåt för vi aldrig skriver men fan vi kommer inte in på vår bloggapp, det måste vara nått knas med det. Midsommar spenderades på Möja med våra gräbbs, sen träffade vi massa folk där och hade det roligt utom att vi sov utomhus så har ont i hela kroppen och myggbett över hela kroppen. INTE OKEJ! Men hade väldigt kul, nu ska jag hem till mormor för lite lunch/middag med släkten. Ciao



jag har fixat min gamla tumblr så där uppdaterar jag lite mera :))) ampilajno.tumblr.com SHO (kom inte på något annat coolt namn...)

Dålig update bah

Kategori:

Hellu! har inte kunnat skriva för kommer inte in på bloggappen av någon konstig anledning menmen! ska alldeles strax gå och lägga mig ska upp nio för följa med pappa på någon fotogrej. Idag har jag bara tagit det lugnt, legat i solen hela dagen så är lite borta i huvudet. Helgen med Summerburst var så jävla lyckad, sjukt roligt och roligt att Sara var där med hennes kompisar också. På fredag är det midsommar och då drar vi till Möja och har det trevligt, godnatt kära vänner! 
 

Hei

Kategori:

Påväg till summerschoool, sen jobb.

Wei

Kategori:

Kan ju klart säga att sunmerburst va så jäkla lyckat! Fan va kul jag hade, jisses. Grym helg.

Nu då, tillbaka till vardagen. Gör inte så mycket att vädret sviker när man jobbar till 19.00 varje dag. Börjar såklart med sommarskola klockan 10 varje dag och sen direkt till jobbet. Vilket liv va.. Men jobb är pengar.

Ikväll ska jag dessutom hämta nycklarna till min kusins lägenhet där jag kommer bo dem närmsta 3 veckorna. Lägenhetsvakt! Nej men fett skönt att bo själv lite. Jaja hejdå.

Summerburst

Kategori:

Jävligt jobbig morgon har detta varit, försov mig, skulle gått upp 04.45 men klockan ringde aldrig så vaknade halv 6. I panik tar jag mig till jobbet, nätt och jämt. Fick skjuts till liljeholmen och där efter slängde jag in mig i en taxi. Väl på jobbet va det bara as mycket folk, jobbade till halv 10 och därefter till thorildsplan för att skriva prov.

Nu har jag landat hemma, duschat, drukit 18 koppar kaffe och ska snart bege mig in till stan för summerburst!! Heidooooo!!

Summerburst

Kategori:

Ja idag och imorgon är de äntligen summerburst!! Får se om de slår förra året då, just nu står jag redan nere och väntar på bussen ska nämligen dra och sola och om jag hinner in till gamla stan en snabbis. Sedan blir det att möta upp tjejerna, herråååå

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3002957/images/2012/pic_206691047.jpg" class="image">

Always come back to you

Kategori:

Hallåhallå! Sitter på bussen påväg hem från stan, har varit på en mysig uteservering vid Strandvägen med Mathias, pratat och haft trevligt. Nu blir det hem och sussa ska hem tidigt, för imorgon blir de summerburst! Taggmode

Hei

Kategori:

Nu börjar allvaret, typ. Mitt "allvar" efter studenten innebär sommarskola för att få ett giltigt slutbetyg, missade halva Samhälle A kursen när Jag bytte skola i 1an så det blir en intensiv kurs nu första veckorna av sommaren för att komplettera. Sen ja, jobba. Bageri och Lindex liljeholmen/Lidingö. Årets resa planeras i vinter.. Får ta sommarlov då helt enkelt! Man ska inte ta så allvarligt på det där "nu blir du vuxen, vad ska du göra med ditt liv?" inte fan vet jag och inte fan behöver jag veta det nu. Jag tar det som det kommer så får vi se hur det blir. Så deså!

Myyyyy goood

Kategori:

Studenten i tisdags, helt klart bästa dagen i mitt liv! Va så lycklig hela dagen, grät och skrattade om vart annat. Champangefrukost, student brunch, uppträdanden i aulan, utspring, flak, mottagning och tillslut så samlades vi alla hemma hos Adam för att sedan åka in till stan och supa loss på collage. Skulle kunna göra om den dagen 100 gånger till!

Super fina presenter fick jag också, bland annat en new york resa i höst med mamma! Fasiken va kul!! Tack mamma, alla fina vänner och släkt som gjorde min dag till världens bästa!

take me home tonight

Kategori:

Shululu! what's up? ska snart börja kolla på Project X, äntligen kunde jag ladda ner den! igår var en så sjukt bra och rolig dag, började med utspring på Frans alla fina vänner sprang ut och sedan blev det flak (är döv idag = inte smart att stå vid högtalarna) men fan va roligt det var! direkt efter åkte jag och Malin hem till henne för hennes mottagning, lite senare åkte vi till Filip därefter Adam.. mycke åkande&gående minsann. Skulle egentligen till Frans slutskiva men drog till Kärrtorps på Collage ist där de va sjukt mycket folk men väldigt roligt, stannade till stängning sen blev de taxi hemåt, fick mig ett skönt hemsläp på de också rånice ju. 

Idag blev de pizzahouse med gänget sen hem och sova till klockan nio, trött man är. Nej nu är det filmdags med mig själv, fasen va mysigt! Herrå

sikken bildbomb

Jeeevlarr!!!

Kategori:

Jobb fre-sön på Lindex och i morse började min kära sommarskola, ingen rast eller ro här inte. Men i morgon smäller det! Dagen jag har väntat på hela jäkla skoltiden.. JAG TAR FAN STUDENTEN I MORGON!! Sån jävla lycka! Känns lite konstigt måste jag säga, allt har gått så fort och i morgon är det faktiskt vår tur. Sist ut tror jag, känna som om dem flesta redan tagit. Nåväl, ikväll ska det sista fixas, mat och sånt inför mottagningen. Maaaaah så taggad.

Hejdå!

Regnbajs

Kategori:

Yoyoyoo sitter på bussen påväg till fruängen för sedan gå till västertorp, ska till frisören äntligen och få bort min äckliga utväxt! Bra nu precis innan måndag. Igår var jag och Malin på studentmottagning hos Sofia, mycke trevligt! idag efter frisören ska jag och min mor till la stada för köpa studentpresent och lite sånt kul! Hej då

Är hundvakt till lille pino igen, myse!

Torsdag

Kategori:

Hallåååyy! Sitter i bilen påväg till lidingö där titan television ligger, är ganska nervös faktiskt menmen de kommer nog gå bra. Bara 4 dagar kvar till sommarlov och 5 till att alla mina fina vänner tar studenten och åka flak wohoo! Jaja hejråå

Onsdag

Kategori:

Wäääh är så sjukt seg, trött som fan. Borde åka och sola, börjar blekna.. men orkar inte röra mig från soffan. Igår var vi på mottagning hos Micke, det var trevligt sedan gick vi hem till Filip och kollade film sen vid två tiden var de att röra sig hemåt, skönt. Imorgon ska jag på en kurs om mitt eventuellt nya jobb, hoppas de går bra! Tjingeling

Liten dagens.. Så himla tjusig

Kategori:

Mök

Kategori:

Har inte kunnat sova inatt för att det har kliat som in i helvete över hela min kropp, går upp halv 7 och upptäcker att jag har utslag över precis hela kroppen. Asäckligt. Åkte direkt till vårdcentralen och får reda på att det är nässelutslag, ingen vet varför men ja, det är vad jag har. Fick lite pencillin osv så nu har det mesta gått över. Haha asskumt, blev lite rädd där ett tag för det var som enorma myggbett över hela kroppen. Isch.

Är i allafall påväg till jobbet nu, en aaaaning sen menmen.

En liten del av min rygg.. Fatta läskigt!!

Äckelregn

Kategori:

Godmorgon! Sitter och kollar på lite tv och käkar frukost, blir sjukt seg när de är sånt här tråkigt väder..blä! igår var jag, Malin och Sofia på bistro regoletto, sjukt mysigt ställe. Satt där och drack vin och hade de trevligt, sen blev de bara att åka hem i ösregnet. Idag blir de bara chilla, tjatjaaa då!

Lördag

Kategori:

Trotsar vädret och åker in för lite vin med Amanda och Sofia. Go' kväll!