Malin och Amanda

Bartenderkurs

Kategori:

Hallåj! Kom precis hem från solariumet, de har ju inte varit solväder ute så. Ikväll blir det träning med pappsen, har inte hunnit med de på någon vecka nu på grund av plugget så nu är de dags igen! Idag var jag med klassen på bartenderkurs, fan va skoj de var men de var svårare än jag trodde men ska dit imorgon igen så bara att ge järnet. Nu ska jag skriva en krönika, kult. Herrå

Onsdag

Kategori:

En tunnelbane resa förbi liljeholmen ledde till en tröja, en sjal, lite armband och studentskor. Riktigt skönt att äntligen ha hittat ett par! När jag ändå är här kan jag vänta på att pojken ska sluta så kan vi åka hem och plöja lite Dexter. Fan när den serien tar slut. Nåväl hare bra!

Juste.. JAG ÄR GODKÄND I MATTE A. Maaaaaaaah fyfan va skööööönt!! Aldrig mer!!!! Wiho :D

Schoolsout

Kategori:

Ja fan snart så är skolan slut för denna termin, underbart skönt! Idag var min sista superviktiga redovisning och sista viktiga uppsats så jag är så glaaaad! Ligger och segar framför Entourage nu men ska nog dra en solning senare. Pössss

Hei

Kategori:

2 VG:n, 1 MVG och 1 G är vad dagen har bjudit på. Bajs G på projektarbetet.. jäkla apa. Inte en enda grupp i klassen fick dock högre än G. Så jävla grymma.
Nåväl, sista provet skriver och.. VET NI HUR JÄKLA AP STÖRT BRA DET KÄNNS?!?!?!?!?!?!
JAG ÄR KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag fira med glass.

PoK

Kategori:

Hallååå! Sitter på idrotten med Isabell och väntar på lektionen. Va här halv 9 i morse och skrev vad som förhoppningsvis är mitt sista matteprov i matte A, jag hoppas så jävla mycket på ett G.. Kom igen Anna ge mig ett!!!

Detta har jag på mig dagen till ära. Lekte lite i en redigeringsapp :):):):)

Mor

Kategori:

Har varit på skanskvarn och firat mors dag med lilla familjen. Jätte mysigt! Känner en sån kärlek till min kära mor, jag klarar mig helt ärligt inte utan henne. Finaste jäkla människan som finns! All kärlek till dig mamma!

Ingen rubrik

Kategori:

Hallåååå vänner! Är hos pappsen och har precis käkat middag och nu blir de projektarbete för hela bunten, måste bli klar idag. Igår var de grillning hos Filip och sedan drog vi till sommar, råskönt ställe! Sen blev de hemgång, idag är jag helt död mår verkligen bajs. Hejdå

Fredag

Kategori:

Påväg hem från en fest, 20 över 12. Men Malin ska jobba i morgon, det måste prioriteras! Sådeså. Ska fan bli kul att jobba, nervös som fan men det går nog bra. Haft världens mysigaste dag idag, Happy efter skolan med Amanda och därefter grill hos Filip med folket. Nej ni ha en bra fredags natt!

Happy idag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3002957/images/2012/pic_204081455.jpg" class="image">

Fredaaaaaa

Kategori:

Bästa väder, fredag, löning. I love My life. Efter skolan ska jag och vännen till Happy för vin.

I morgon ska jag för första gången jobba på Lindex på Lidingö, Askul men Gud så nervös jag är haha. Men det går nog bra! Nej ni dags att göra lite nytta i skolan. Hej svejs!

Fredag

Kategori:

Godmorgon ligger fortfarande kvar i sängen och chillar lite, ska egentligen upp om två timmar eftersom jag börjar 12 men nej ist ska jag till stan och kolla lite innan. Igår blev jag nästan klar med mitt stora skolprojekt så jävla bra!!! stolt över mig själv. Fredag idag och redan sjukt bra väder, efter skolan blir de att dra till uteserveringen Happy, blir nog mys. Byebyeee

Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand

Kategori:

Hallå där! FAN va de är underbart väder, blir glad av det men endå klagar jag lite då och då att de är för varmt heheheh, nåja har legat ute och stekt en stund nu ska jag göra mig iordning för att åka till karlaplan för en liten prommis med Malin, mysigt! varit ledig idag men endå så var jag i skolan för att hämta lite saker, kul verkligen. Tjenispenis

dagens i all ära

Maybe baby

Kategori:

Är så sjukt sugen på att göra en Till tatuering, sitter och tittar på massa, lutar nog år åt någonting på ryggen eller nacken. Men ingen text den här gången. Allt jag kan komma på låter så mesigt haha. Ja.. När lönen trillar in ska det bokas!

Our time

Kategori:

Hey alla boys. Skolan känns ju sådär halvvärd att gå till nu för tiden, gör ju typ ingenting. Idag är det exakt 3 veckor till studenten. 3 veckor. Aaaaaah va najs!!

Allt känns så himla bra nu, trots jobbigt plugg som fortfarande väntar men det spelar liksom ingen roll för om 3 veckor behöver jag aldrig mer sitta i en skolbänk om jag inte väljer det. Kan inte fatta att det är vår tuuuur!!!! Nej ni, ska in på jobbet nu. Have a good one!

The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up

Kategori:

Hallå där i stugan! degar ute på balkongen och får mig lite sol, förjävla skönt. Är på himla bra humör nu när jag precis fått mail av ett kanske sommarjobb så nu är de bara hoppas på de bästa så är jag en i mängden av alla som har jobb. Dukkkkktik! Nej nu blir de mer solning och sedan springtur ikväll med pappsen, lökigt men bja! 

liten 2009

The worst part about being strong is that no one ever ask if you're okay

Kategori:

Halluhallu! sitter och segar framför datorn i väntan på att pappa ska jobba klart så vi ska ut och springa, segt. Sjukt bra väder idag minsann, då är de inte lika jobbigt att gå till skolan heheh men nu i slutet händer inte så mycket har endast nån redovisning kvar sen är jag klar, softttt! Efter springturen ska jag och pappsen till gymmet och träna lite mer där, duktig! Herrrrrråå

Sunny sunday

Kategori:

Har haft världens mysigaste söndag ute i solen med mamma och lilla ninisen. Fan va man mår när det är så fint väder! Helt sjukt.

Söndag

Kategori:

Shulelu, sitter på balkongen och solar litegranna, skönt som fan. Igår så var kg och några tjejer hemma hos Greta och kröka lite smått, mycket trevligt. Kalasfull åkte jag hem rätt tidigt eftersom vi börja väldigt tidigt ehehe men sjukt kul var de. Nu ska jag bara sola och tat lugnt sen blir de springa milen med pappsen. Herrå

Partaj

Kategori:

I found it! Nu hänger min fina klänning här på dörren. Men som alla andra vill jag inte visa den än. Haha. Nåväl.

Ikväll ska jag följa med Emelie på något event, blir nog skoj! Efter vet jag ej. Ska börja fixa mig nu.. Hejhej!

2 från idag. Min goda lunch och två bönor.

Let's goooooo

Kategori:

Dagens mission: hitta en studentklänning. Vet att jag är långt efter med detta då halva Sveriges befolkning redan har sin klänning så.. Idag åker jag inte hem utan en!! Till
Min hjälp har jag Amanda och Emelie. Detta ska gå. Hejhej!

Dagens lilla. Äntligen börjar shortsäsongen på riktigt.

Fredag

Kategori:

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till högdalen för att sola sen möta upp pappa för en springrunda, skönt. Senare blir det kvällsträning på gymmet, skönt när de är så lite folk då. Annars har jag inga planer för dagen. Tack för mig

Är hundvakt till min fasters lilla pino i nån dag, gulle!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3002957/images/2012/pic_203057570.jpg" class="image">

Torsdag

Kategori:

God morgon. Uppe med tuppen känns det som. Är påväg hem, ska sätta mig med en hög med plugg och börja beta av min kära lista ordentligt. Lite senare har jag en dejt med min kära Andreas. So long!

Onsdag avklarad

Kategori:

Lasange middag och nu - Dexter. Det är jag värd efter både arbete och plugg. Hej!

Ett stycke dagens

Skön onsdag

Kategori:

Ja väldans skön onsdag må jag säga! Hängt på Malin jobb hela eftermiddagen, catchat upp lite och sådär känns som jag inte träffat henne på länge! Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, ska iväg och träna. Förjävla skönt med ledigt både tors-fre, ynderbart. Inte långt kvar till skolavslutning nu!!!! Hejdå

It's hard to dance with a devil on your back

Kategori:

Okej, idag har jag kärt mig en läxa. Har haft saker som bara legat och grävt, har av nån idiotisk anledning inte tagit tag i det. Inte så olikt mig kanske eftersom att jag har en vana att skjuta upp jobbiga saker. Men idag tog jag tag i det och fy va skönt det känns nu. Det värsta är att det faktiskt inte va jobbigt, det va bara att göra - inte tänka. Det känns så jävla bra nu.

Har skrivit upp allt jag har kvar nu innan studenten, nu gör vi det här. Jobbigt eller inte men fan nu ska jag lägga i en högre växel och stå där på studenten, utan ånger och fan va jag kommer vara nöjd då. Tack Malin.

On the road again

Kategori:

Påväg till Filip. Känner en sån jäkla lycka över livet just nu. Proven i skolan betas av, likaså dagarna till studenten. Jag har världens finaste vänner, sommaren är påväg och hela livet står fan framför en. Efter skolan kan jag göra i princip vad jag vill och det planeras redan nu. Maaaah älskar att allt bara faller på plats nu för tiden!

Running

Kategori:

Wöhö, precis sprungit en mil med fadern min, bränt mycket calorier minsann! Älskar att ha runkeeper appen även om den inte kanske är 100 % rätt menmen. Nu blir de käka middag och plugga till provet imorgon sen väntar en långhelg. Puss puss

Jag älskar dig - något så förjävla mycket

Kategori:

Tisdagen

Kategori:

Skolan bjöd på en prövning i försäljning och service och därefter prov i marknadsföring. Åkte och tränade med Emelie direkt efter skolan, skönt att röra lite på fläsket!

Va en fågel idag

Tisdag

Kategori:

Yoyo sitter på en lökig buss påväg hem från skolan, redovisningen om Italien gick strålande sen hade vi inga lektioner så de va soft. Nu ska jag hem snabbt sen till mässan för hälsa på Sara från vässan, wiho! Hare bra folket

Kan jag få bli klar med skolan nu?

Kategori:

Försäljning och Service. En jävligt konstig kurs må jag säga. Har prövning i morgon på hela boken (8 kapitel) har endast spenderat denna kväll med det och jag känner jag att jag det mesta. En inte så jätte svår kurs då alltså. Men fy va trött jag blev av att sitta och plugga, min kropp är inte van vid detta.
Nu är jag så jävla värd lite Dexter och gos. Tränat har jag gjort idag också. Och i morgon blir det igen. Najssss!! Herrå.
Helt slut tjej

Mondayyyy

Kategori:

Fuuuuuck tydligen hade jag inte sovmorgon så sitter och väntar tills bussen skall komma, fan va segt. Ville bara skriva de, hejdå

Btw fan va man ska deffaaaaa sen idag alltså

Måndag..

Kategori:

Måndag morgon - Matematik A. Påväg till skolan. Hejhej!

En rutig

Runkeeper

Kategori:

Halluhallu! Degar framför Dexter och käkar lite apelsin, himla mumsigt. Nu på eftermiddagen har jag varit ute och sprungit med pappsen i lite mer än en timme, stolt över mig själv! imorgon blir de råplugg för min del men förns titta förbi på mässan där Sara håller hus. Puss och kram skumbanan

Kände mig lite sådär cool idag

Kategori:

Oklart

Kategori:

Kände att jag kanske skulle stötta laget jag hejjar på, genom att kolla på matchen mellan Hammarby-Värnamo i min ensamhet. Ingen höjdar match kanske.. vilka är Värnamo? Jaja.
I morse kom Amanda och hämtade mig (känns som att detta bil-åkande kommer bli en vana nu:)), vi tog en tur till Farsta, tog en fika, kolla runt.. ni vet. Sen svängde vi förbi Örby, pojkarna ville gratulera Amanda till körkortet haha. Fan jag måste också ta tag i det där.. kommer dock aldrig riktigt till skott.
Nu ligger jag som sagt och kollar på matchen. Städat mitt rum har jag också gjort. Som varje söndag. Lär ju va stökigt om en vecka igen. Troligen. Uttråkad är jag också. Segt. Hade ju kunnat hurrta till mig och gå ut på en promenad eller springa. Bara det att det är så förbannat jäkla tråkigt att göra sånt ensam, så.. ne de skippar vi. Eller? Maybe. Heido.

Sunny day

Kategori:

Ja sitter ute på ballen och solar lite, senare blir det spinning om jag får en plats. Igår tog jag det coollugnt, skönt det med. Ser inte alls fram emot denna vecka, har sjukt mycket plugg. Fy! Nej sola vidare nu. Puss

Hjälp det brinner

Kategori:

Tjenare, ligger och kollar på det brinner lite nostalgi på de vettni. Igår var de fest hos Emma som sagt, skojigt att träffa alla gamla polers var hemma runt tre kalasfull.. hej i hå. Får se vad som händer ikväll, herrååå!

Lördag

Kategori:

Asså what's up med vädret? Kan det bestämma sig för om det ska regna eller inte?? Irri.

Igår började jag kvällen med att Amanda bil kom och hämtade mig, ungen tog ju körkort igår.. Så jävla bäst!! Grym hon e. Så vi åkte lite bil sen hem till henne va lite bubbel och mat. Därefter vart det fest hos Emma. Var dock inte riktigt min kväll kände jag så drog hem redan vid halv 1 men så kan det också va ibland. Jaja ska hoppa in i duschen.. Hej!

Fridag

Kategori:

Ja fredag idag hörni fan va fest! Sitter på bussen påväg till högdalen för att sola lite snabbt, så man är fräsch till kvälla. Ska hem till en vän på fest, riktigt skoj. Heeyyyrååå

Yey

Kategori:

Sitter i skolan och sitter och lyssnar på muntliga redovisningen av projektarbetet. Fett. Vaknade i morse och fick känslan "helvete va jobbigt med lång skoldag" sen slog det mig - 32 dagar kvar till studenten. FREEDOM!!

Deffmode

Kategori:

Tjenixen vänner, sitter och käkar lite lunch/middag framför tvn. Var och tränade med Malin efter skolan som sagt och vid 8 blir de mer träning och då med pappsen, deffmode eller vadå? Redan fredag imorgon fan va underbart!! Puss

Invigde också shorts idag

Lovely torsdag

Kategori:

Blev en tur till farsta centrum efter skolan, kan visa vad jag fick med mig hem sen.. Älskar färger!! I alla fall. Nu blir det träning med Amanda innan jag sätter mig med plugget ikväll igen (låtsas att jag gjorde söder igår). Muntlig redovisning av projektet i morgon.. Tagga!! Heido.

Invigde shorts i skolan idag.

Godmorgon

Kategori:

Ja god morgon på er ligger fortfarande i sängen och segar lite, börjar inte förns halv två så de är rätt soft. Idag är det redovisning som gäller om schöna Gotland, kulkul! Nej men ska väl stiga upp då och börja dagen. Adjössss

Pictuuuuures... with a bitter end

Kategori:

Hemma från jobbet och sitter och tittar igenom lite webcam bilder på datorn i väntan på att Gossip Girl ska laddas ner. Kul huh?
























OCH för att runda av så vill jag visa en bild jag tog vid ögoninflamation och halsfluss.. SÅ HÄR SER MAN UT, bara för att poängtera liksom när många andra tjejer lägger ut bilder i nån liten mysdress, sminkade och skriver nått i stil med "ååh hatar att va sjuk.. osminkad febrig tjej liksom hihi kom och ta hand om mig".. Det här är den bittra sannigen:




Onsdag

Kategori:

Svenska tal i nationella i skolan. Kuul. Men de gick väl helt ok. Bara att beta av allt som är kvar nu. I med en högre växel så kan det nog gå! Har ju blivit med världens äckligaste skavsår på foten så sådär mycket träning blir det inte tyvärr, ett pass igår lyckades jag med men nu är såret värre och nästintill infekterat. Najs. Kanske bra det så prioriterar jag skolan istället. Nej nu - jobb. Höres!

Har föresten fatsnat vid en låt. Payphone med Maroon 5.. Lyssna!

Död åt pollen

Kategori:

Jag hatar hatar hatar pollen, mår så sjukt bajsdåligt på grund av det. Ögonen och näsan tar kol på mig.. men tvingar mig iväg till skolan för nationella i engelska och sedan hem igen och vila. Fuck vad jag inte orkar det här, hej då

Hard rock café

Kategori:

Ja jag ska till Hard rock café för att käka middag och fira min kusin som fyllt 19 barre, mycke trevligt! skolan idag var väl lika seg som alla vanliga nu när sommarlovet närmar sig, sen drog jag till SÖS för kolla mitt lillfinger sen blev det joggingtur. Nu sitter jag och Wille påväg in till stan, tjarååå

Fina tisdag

Kategori:

Efter skolan, i väntan på mitt matteprov och Amandas lagning av mobilen slog vi oss ner på muffins fabriken i solen. Riktigt mysigt. Nu är jag klar med provet och påväg hem, gick rätt bra faktiskt.. Vi håller tummarna för ett g! Nu ska jag hem och skriva mitt tal i svenska b nationella och senare ikväll blir det ytterligare lite plugg och middag hemma hos Filip. Nu kör vi, 35 dagar kvar.

Jisses

Kategori:

Igår blev det en liten utgång, Adams skiva. Det va la kul, innan så satt vi på en irländsk bar på Kungsgatan. As najs! Att man inte gått dit och druckit öl innan är ju en himla konstig fråga.

Nu sitter jag på småföretagande lektionen med Amanda och diskuterar denna hets som uppstått bland alla tjejer angående deras vikt nu inför sommaren. Jag kan liksom inte få kläm på det, kallar mig igen expert men vad hände med att äta rätt och träna regelbundet? När kom bantningspiller och svält in i bilden? Eller aa den har väl funnits där ett tag men förstår det fortfarande inte. Alla kroppar är olika. Face it. Sen kan du självklart vilja ändra på saker men det verkar som om tjejer nu för tiden hellre skadar sig själva än att vara hälsosamma? Nej ni, säga vad man vill men jag tycker det är konstigt. Hej!

Jag är inte världens smalaste och väger 54-55 kilo. I höstas vägde jag över 59 kilo. Ingen svält eller piller men jag lyckades gå ner ca 5 kilo på träning och rätt mat. Jag har mina skavanker men det är inget jag tänker hänga upp mig på. Jag ser ut som jag gör och jag är nöjd. Mer muskler vill jag fortfarande ha och det strävar jag efter nu. Alla gör som dem vill men snälla, ta hand om er själva!! Puss :)

Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them

Kategori:

Hallååååj! Sitter och äter min lille apelsin till mellis, fest som fan. Var duktig och stannade kvar i skolan en stund för lite plugg, har mycket att göra innan det är dags för skolavslutning (känns lite hårt att inte skriva studenten. :(() men aja vad gör man? blir lite mer plugg nu, fixa powerpoints och allt de där sen blir det kvällsträning vid halv nio och sedan löpning med brodern = BEACH 2012 eller vaduuu? Nej nu ska jag kolla lite dexter innan plugget, tjingeling
.
Från i torsdags då lille Monkan fyllde 18 bast

Lame

Kategori:

Sitter i liljeholmen och väntar på Filip, ap segt. Va ute och gick i solen med Amanda, lite kan man ju röra på sig i alla fall när gymmet inte är så jätte bra dan efter en utekväll. Men i morgon blir det spinning!

Söndag

Kategori:

God morgon! Riktigt rolig kväll igår. Började med woken, träffade lilla Tim som man inte sett på år och dar så de va kul. Därefter drog vi alla till sommar där det vart en del dans och en del öl.

Idag känner jag för en promenad. Så de blir det. Hej!

Amanda och Tim på Sommar!

Deffmode

Kategori:

God morgon eller förmiddag, sitter och väntar på bussen ska till gymmet och däffa lite, har också hunnit med att springa innan också. Igår var jag hemma och tog de lugnt, hann med massa med plugg också så det var skönt. Tjadååå

Hej

Kategori:

Hej babes! Det där med att inte dricka höll ju inte så länge.. Påväg till stan är jag redan nu och lite på lurven är jag också redan nu. Middag på santorini med pojkarna, ett par öl ledde till ett par glas vin hos Micke som ja.. Ledde till detta. Nu ska jag möta upp amanda och Sofia så får vi se! Hej!

Mysig tjej. Röd är jag idag

New girl

Kategori:

God morgon lovers, ligger i sängen och kollar New Girl, sjukt bra serie må jag säga riktigt rolig. Gårdagen va rolig, började hemma hos Monika med alla tjejer god mat och tårta mumsigt, sen drog vi till nype var där ungefär en halvtimme sen insåg jag, Greta och Minna att vi inte alls va taggade på det så drog till något ställe i gamla stan och chillade, myspys. Sen blev det hemgång, idag blir det träning och plugg! Byebye

Lördag

Kategori:

Morning! Idag känner jag för att träna så ska bara vänta på skjutsen hem sen blir det en cykeltur till gymmet. Dags att komma igång igen, har verkligen legat på latsidan den senaste veckan och det gillar jag ej! Men nu ska jag slå en pling till Lindex. Hej!

Mys middag

Kategori:

Hello. Blev en middag i stan med mallsi (Malin Svensson). Asiatiskt närmare bestämt-och buffé-och 13 vårrullar(ja,13)-och efterrätt. Satan i gatan va mätt jag är men man måste unna sig.. Hör ni det alla hets-bantare i för sommaren där ute?! DET ÄR OKEJ. :)

Nu är jag en sån där tråk-tant som beger sig hem till pojkvännen när alla går ut på krogen. Men det känns som om alkohol intaget varit lite för stort den senaste tiden och både mitt inre och plånboken säger åt mig att ta det lite lugnare den här helgen. Så det är vad som gäller. Träna plugga äta bajs -min vardag från och med nu. Hej!

Lite rolig

Dagens

Kategori:

Kände mig lite vårig idag (av nån anledning) så gamla jeansjackan fick komma fram, den har hängt i garderoben i två år och endast används 2 gånger.. Så ja de va väl dags nu! Blusen fick jag av pojken igår, en liten "för att du är du"-present kallade han det...Tyckte jag va gulligt! PoK.

Friday

Kategori:

Yo! Sitter på bussen påväg hem från skolan, hade nationella i engelska B och tycker de gick bra faktiskt så jag är nöjd. Egentligen har jag lektioner hela dagen men måste hem och vila upp mig, mår piss och ska hem till Monkan som fyllt 18 ikväll så måste vara pigg! Ska alltså hem till henne sen blir det utgång, mycke mulligt. Pollen tar kol på mig därav jag inte skriver, ligger och sover för de mesta för mina allergitabletter är rena rama sömntabletterna. Herrå

Fredag

Kategori:

SMHI sa snö hela dagen och ändå skiner solen. Ägda. Idag är det lång dag i skolan, dock verkar det inte som om vi ska göra nått på lektionerna. Like always.

39 dagar till studenten idag, najs!!! Nu gäller det bara att hitta en jäkla klänning.. Aja ska återgå till att inte göra nånting alls. Hej!

Amanda är insatt

3/5

Kategori:

Hello. Har ägnat tiden efter jobbet åt att pyssla lite i mitt rum (loft), det lilla jag har vill säga.. Går inte att göra så mycket haha.

En sak, är det bara jag som börjat få tokångest över att ta studenten? Eller inte själva studenten såklart, utan mer tiden efter? Vakna upp dagen efter och tänka "å nu då?" haha. Fan va trött jag blir, alltid är det nått haha. Ähhhhhh hejdaaa!

Lilla rummet (fina sladdar över golvet)

Torsdag

Kategori:

Subway lunch med min vän Amanda bilfeldt. Ska väl knalla tillbaka till skolan för en lektion till och därefter äre jobb!

En dagens på skolans fina toalett

Summer paradise

Kategori: Allmänt

Hej hej hej hej.
En hel dag ute i solen med Amanda och Texas. Lille voffsen fick sig en ordentlig ute-dag. När jag hade kommit hem från det så blev det en kaffe på balkongen med mamma. Fasiken va jag älskar detta väder!
Bild från Kreta

Tisdag

Kategori:

Hallåå. Har hängt med min kära vän David Olsson idag, köpte med oss världens godaste pizzor och satte oss i en park på söder och mös i solen.
Ska på prommis nu med Amanda.. Hej hej!

Söta David

Solasolasola

Kategori:

Godmorgon! Gårdagen var mycket trevlig, grillning hos Adam med några stycken. Blev kvar där hela kvällen sen drog några ut medans jag gick hem, väldigt skönt. Nu sitter jag ute på ballen och solar, blir svart typ denajjjs. Inga planer för dagen så lär sitta här ett tag till. Pussis