Malin och Amanda

Fredag

Kategori: Allmänt

Hallå vänner! Fredag och ikväll ska alla blåbärs bowla, ska bli skojigt sen efter jag antagligen träffa en kompis. Har tränat med pappa idag och solat, jobbigt liv må jag säga. Nej men jag längtar faktiskt tills jag börjar jobba efter sommaren. Igår var jag hos Linnéa och grillade, riktigt jävla gott sedan drog vi till Grönan för att se The Script som var riktigt bra! Drog hem och somnade väldigt tidigt, intressant huh? Imorgon blir det 20 årsfirande för våran kompis Johan, det ska bli roligt att träffa alla. Ha en bra helg allesammans 
 
 

Instagram

Kategori: Allmänt

 
/A

Midsommar

Kategori: Allmänt

Hej vänner!
Hemma igen efter midsommarhelgen. Vi åkte som sagt ut till Malins landställe på Nåttarö. Tror vi alla tycker att det har varit en riktigt mysig och rolig helg! Man blir så avslappnad på landet, ingen stress eller måsten, man gör allt i sin egna takt.. så himlans skönt:)) Så helgen har bestått av, kubb, kortspel, grillat, dans, bad, sol och en jäklans massa alkohol. En grym midsommar helt enkelt! Kul att hänga med bara girlsen också! Har tagits en miljard bilder så ni får se lite då och då tror jag:))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heeeeeeej

Kategori: Allmänt

Cykla skulle vi.. Och cykla gjorde vi! Jäkligt skönt må jag säga,vakna till lite. Lökigt som fan på hemvägen dock. Har hängt här hos mall hela eftermiddagen, ska hämta Amanda & Amanda snart och seeeeeeen NÅTTARÖ. Go mat, bad och fyllekubb. Faen så trevligt! Glad midsommar på er!
/ Malin

Well Hello

Kategori: Allmänt

Tja babes
Kom precis innanför dörren efter några timmar i solen med Amanda efter jobb. Schöönt. I morgon börjar strejken..vilket betyder, cykla till jobb! Jag och Malle möts 05.30 vid södra station. Najs. Sen på eftermiddan så bär det av ut till nåttarö (Malins land) där hela klanen (utom Carro:((() ska fira midsommar! Ska bli så jäkla skönt att komma bort från stan. Så nuuuuu ska jag packa!
/ M
En bild på mig och mallzor från helgen

Summerburst part two

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Helgen var så jävla grym, hade riktigt roligt båda dagarna men lördag var bättre eftersom vi hade sol hela dagen lång. Drog på en liten hemmafest vid Odenplan efter och däckade där, körde världens walk of shame på morgonen.. tack gud för brillor :-)
Idag blir det träning med pappa och imorgon pt-timme, lär dö. Annars har jag inte planerat så mycket. Tjing - A

Summerburst part one

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Har varit vaken ända sen klockan halv 9, sjukt för att vara mig. Igår var det summerburst, riktigt roligt utom vädret som inte var så kul men mot kvällen blev det bättre. Idag bjuds de på bra väder så lär bli en bra dag. Tjejerna kommer hit så ska vi föra lite, untz untz! Herrå - A

A little party never killed nobody

Kategori: Allmänt

Hej babes! Fint väder vi haft idag, absolut. Varit och hämtat ut summerburstbanden, fikat lite med Malin och hängt med mamma i stan, fick med mig ett par shorts hem som jag antagligen ska ha imorgon.. skiter i om de är kallt :-). Imorgon ska jag först fixa mina brills och sola sen kommer Linnéa och kanske Simona till mig och förar. Lär bli en bra dag. Puss

Summerburst maha

Kategori: Allmänt

Häääääj!!!
Nu har jag varit och hämtat bandet, är fan skit taggad :))))))) kommer bli näääjs. Ikväll ska det solas och promeneras med Malle (om vädret tillåter). Men först - middag med världens bästa grabb!
- M

Go mat och bubbel

Kategori: Allmänt

Klockan är 05.22 och här är ekot..
Nej. Står i gullmars och väntar på tuuuben.

Igår va jag på Annicas mottagning, skruttan va kalasfull - inte odräglig, men full haha. Blåtira hade hon efter flaket också. Jätte söt. Kul och träffa Elin och Emma också, är ju år och dar sen sist så de va skööööj.

Nu ska jag jobba och seeen hämta ut summerburst band.. Wohooooo!!
- M

Hej hej hemskt mycket hej

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Vaknat precis och första gången på en månad om inte mer som jag sov hela natten utan att vakna, underbart! Igår firade vi Jesper som tagit studenten, riktigt roligt att träffa massa folk man inte träffar längre. Sedan drog vi till jensens slutskiva på kristall, skönt ställe men helvete vad dyrt, blev ruinerad. Hade askul hela kvällen, taxi hem vid 4 med Andreas och Calle så de va skönt så jag slapp åka sjelv :-) nu ska jag äta frukost och sen sola lite på balkongen. Hej

Lediga dagen

Kategori:

HEJHEJ
Har hängt i stan hela dagen med Amanda och Linnea. Skumt jäkla väder, skiftar från sol och regn hela tin! Älskar också det faktum att jag valde kjol i morse.. Bra val:) Hur som, hemma är jag och träna ska jag. Med mamma. Nu. Hejdå. /M

Dagenzzzz

FARVÄL STÄDADE RUM

Kategori: Allmänt

Idag är femte dagen i rad som jag är ledig. Ska inte klaga - jag vet. Men måste säga att jag är lite rastlös.. Ska i allafall gå ut med Texas (filips dog) senare och sen träna. 
 
Juste, tar tillbaka mitt skryt om hur fint jag hade gjort i mitt rum.. Heh jag är fan sämst:)
 
 
M

Hei

Kategori: Allmänt

Hej kära ni. Uppdateringen suger jag veeet:) Men ska berätta en väldigt rolig sak för er.. i tisdags va jag och fixade en ny telefon. Blev en iPhone 5, jag va kär. Sen i lördags får jag ett sms "ditt abonnemang kommer bli obrukbart och nytt simkort kommer levereras" - 20 minuter senare- telefon döööööd. yey:) "ingen service". 
 
Hur som. Helgen har bjudit dop/bröllop, vin med Amanda och igår häng med en väldigt bakis pojkvän. Här är lite bilder från i lördags:)
 
 
'
 
 
M

Bättre tider

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Söndag och regn, fan vad depp hörrni. Men i fredags var världens bästa dag utan tvekan, jag tog studenten som sagt.. fyfan vad jag längtat efter det! Sån jävla känsla att springa ut. Sjukt kul på flaket och mottagningen också, alla mina fina vänner kom och släkten också. Senare på kvällen drog vi alla ut, kul kul! Igår mådde jag som en påse skit, låg seriöst i sängen hela dagen lång och trodde jag skulle dö men det var de värt.

Kanske ska till stan en snabbis med pappa, fick lite presentkort som jag vill handla för. Puss

HEJ FRÅN MALIN

Kategori: Allmänt

HEJHEJ.Det är ett gäng roliga dagar som pågår just nu. I tisdags fyllde bästa Malle 20. Det firades med lunch och bubbel på Vapiano! På onsdagen så hade Malin lite föris och kalas hemma hos sig, riktigt roligt! Efter drog vi alla ut och lämnade Amba vid stängning. Igår var jag ledig och idag tar min älskade Amanda ÄNTLIGEN studenten!! Jag tror inte en människa klängtat så mycket efter studenten som hon har gjort! Så det ska firas heeeela dagen lång! Ska ta mig en dusch och sen blir det utspring och flakåkning:)))))))
 
Här får ni lite bilder från i onsdags:                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen innan

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Imorgon är det dags för mig, jag tar äntligen studenten, känns helt jävla overkligt!

Igår firade vi Malin som fyllt 20 barre, nu är hon en av gamlingarna i blåbärsklanen, yeyyy. Vi var hemma hos henne och drack lite sen bar det iväg till Amba där jag hade roligt tills jag inte hade de längre, så kan de va. Men annars var de en lyckad kväll må jag säga! Nu taggar jag till imorgon, maaahhh!!!! hejdo

Tog tyvärr inga bilder igår. Sorryyyyy

Underbara dag

Kategori: Allmänt

Hejsan! haft en sån jäkla bra dag idag minsann. Jag, mamma och mormor åkte ut till Lida där vi hade vårat landställe förut för att kolla hur det såg ut och när vi kom dit blev vi bjuda på sockerkaka och saft, kände mig som typ 8 år igen :-) sen åkte vi och åt lunch på något mysigt ställe där i närheten, mikket trevligt. Till sist åkte vi till IKEA för att köpa lite saker. Nu är jag helt trött, käkat middag och ligger i sängen nu och bara lyssnar på musik. Imorgon tänker jag inte röra mig från hemmet om det är soligt för jag ska banne mig sola hela dagen! HEJDO

Mega häng /M

Kategori:

Lördag

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Kom precis hem från min faster där jag varit hela dagen lång med släkten, vi har grillat och druckit hela dagen lång så känner mig lite smått salongsberusad, coolt :-). Där har ni min dag i alla fall, imorgon ska jag till Ikea och fixa massa grejs. Ciao

BIO

Kategori:

Mot Skärholmen, möta Amanda och seeeeen... Baksmällan 3!

NEW YORK

Kategori: Allmänt

Är som sagt väldigt uttråkad så kan vi er lite bilder från när jag va i New York för.. typ 2 månder sen! Dock tog jag ungefär 500 bilder där så det blir bara en del..:))
 
Har sagt det 1000 ggr men jag kan säga det igen: Jag är kär i den staden. Manhattan har allt. Låter så klyshigt haha men det är verkligen så! Shopping var konstigt nog bland mina sista behov när vi va där. Jag ville bara gå runt. Härliga människor, tempot, maten..aaallt! Och central park, hade kunnat gå där i timmar (det gjorde vi ju typ.. men ändå). Överallt hände det nånting, var det inte häst och vagn så va det ett gäng dansare. Små sjöar och broar, fik och baseballplaner som omringades av promenadslingor. Maaah. Måste dit igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M

SEG DAAAAAAG

Kategori: Allmänt

 
HEJ FINA
 
Herregud, det känns som om klockan borde va 7 eller nått.. halv 3.. huh? Vaknade av en pojkvän som ligger och petar mig i ansiktet för att få mig å vakna.. KLOCKAN 7. Asså. Arg. Jag kände mig arg. Min lediga dag och chans att sova ut.. farväääl. 
 
Kunde i allfall inte somna om så upp gick vi och in till stan vi knata. Klockan va 9.30 och jag tog en promenad från årsta till sveavägen. Filip skulle till MM sports så när vi va klara där åkte jag hemåt. 
 
Är så jävla uuuuttråkad så jag tror jag smäller av snart. Ska på bio ikväll i allfall. Det blir skoj. 
 
M

Fredagggg

Kategori:

Hej vänner! Jag är sämst jag vet. Men låt ni berätta om min dag så kanske ni förstår mig:
Jag kom hem vid halv 12 igår, va på partaj på Malins jobb. Skit kul och väldigt bra uppstyrt, svingo mat, dricka och dans! Hur som. Klockan ringde 5 i morse, bara att knata till tunnelbanan. Jobbade 6-16, kö i stort sett hela dagen men jag och Mall är ett bra team må jag säga! Sen hem och bums i säng. Sov till 8, upp till liljeholmen, möta Filip, handla mat, hem hit, laga mat. ÄÄÄÄTA.

Så. Förstår ni? NO TIME!!!

Men i morrn ni! Då har jag tid. Äntligen helg och absolut inget planerat (bortsett från dejt med Carro i morgon och kanske bio på kvällen..). Ska bara ta't lugnt i helgen. Livets goda har bjudit på alldeles för mycket alkohol på senaste. I helgen vill jag träna, sola och sova.

Nu ska jag.. Durruntuntun.. SOVAA. Älskade säng, du ger mig så mycket kärlek (inte på snusk-viset nu alltså).. (Eh.. Inte för att den inte ger mig det men asså.. Ja, ni fattar). Haha aja, farväl!
M

Bild1; mall, Carro & bieber igår
Bild2; pizza för 2 tack! Värsta är att dem tog slut också.. Träna va de ja!