Malin och Amanda

Kära fredag

Kategori: Allmänt

HALLÅJ! Fan vad underbart väder hörrni, sitter i bilen påväg hem från stan jag och pappa var och kikade lite och käkade god sushi, finns inget godare. Innan det var jag hos frisören, lite kortare och ljusare. Ikväll ska jag på min kusins studentmottagning, det blir nog trevligt. Puss och kram skumbanan

SISTA PRAKTIKDAGEN

Kategori: Allmänt

Tjena! Jag är på ett sånt jävla bra humör, varför? Jo idag var min sista dag på praktiken och nästa vecka tar jag studenten!!!!! Maaaahhhh. Ah ni fattar :-). Ligger och strökollar på lite serier, fortfarande lite magvärk men ska försöka ta en springrunda senare.
A

God kväll

Kategori: Allmänt

Hej hallå bloggen. Uppe sent, väldigt vanligt för mig. Jobbat 12-18 idag stod på lagret hela dagen lång, hårt liv. När jag kom hem så fick jag extrema magsmärtor så låg och grät som ett barn i ungefär 2 timmar, både mamma och pappa ville att vi skulle till sjukan men icke det pallade jag inte.. somnade någon timme så nu känns det lite bättre i alla fall men nu kommer jag inte kunna somna på ett tag och jag ska upp halv 8. DÖDA MIG. Får ge det ett försök, det är ju trots allt min sista dag..

Insåg idag att jag kommer sakna alla så mycket, wääh. Lär komma in och hälsa på varje dag :-) nu ska jag ge sömnen ett försök. A

Ånej hoppsan tjohej

Kategori:

Okej. De senaste inlägget skulle kommit i morse. Icke.

Menmen. Jobbade 6-15 Sen hem och bums i säng. Skulle varit hos Filip klockan 7. Klockan 7 ringer han:)
"Hej va gör du?"
"Ehh.. Vaknade nu"
"Aha trodde du skulle va hos mig nu?"
"Men vaddå, du skulle ju träna? Jag kommer till 7, de är lugnt:)"
"Klockan är 7."
"Heh.. Oj"

Men nu är jag här, trött som ett cp. Men i morgon blir en roolig dag. Jobba 6-14 sen på kvällen vankas det party på Malle jobb nr2. Jette kul:))

Hejdå.
M

Min och Malles fyllepromenad i fredags:)

Onsdag morgon

Kategori:

Jobbig grej med att ha pojkvän när man börjar 6 - han kan ligga kvar och va varm när jag går upp. Anus.

Missade tunnelbanan IGEN med en minut.. Vänta en kvart, YES. Haha så jävla bitter. Då tänker jag på allt kul som väntar framöver (nej de gör jag inte men vill berätta för er) :D:D:D

4 juni - Malle fyller 20!!!
5 juni - Fira Malle som fyller 20!!!
7 juni - Amanda tar äntligen STUDENTEN!!!!
8 juni - dop & bröllop (jätte mysigt)
14&15 juni - summerburst!!!!
(Sen där nånstans) - midsommar med alla blåbärs på Nåttarö!!!!
17 juli - KOS!!!!

Sen är det augusti och då fyller jag åååår (största dagen på hela året, börja planera. Nu.) så. Kul va? :))))

M

I want it and I want it now

Kategori: Allmänt

A

Goder natten

Kategori:

Hej ni. Har avnjutit en fantastisk och smakrik middag... Tacooooos <3<3<3 kärlek. Och tittat på Honey (som föresten är och kommer alltid vara mig favvofilm. Blir aldrig dåligt.)

I morgon väntar tidig morgon och.. Sen vet jag ej. Ska visa er mitt rum i morgon har jag bestämt. Jag är så stolt. Det är så fint (blåbärs, ni kommer inte tro era ögon.. Jag har till och med dammat!!).

Nei. So long.
- Malllll

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej bloggi. Tisdag och det var jävligt bra väder men såklart ska det försvinna när jag kommer hem, bara två dagar kvar nu på praktiken. Stod på lagret hela dagen, rätt soft för tiden går väldigt fort där inne. Senare ikväll blir det träning med pappa, kan inte se ut som en jävla soffpotatis när vi drar till kos :-)

Överlevnadsinstinkt

Kategori:

Detta gör jag för att klara av dagen - sover middag. Älskade sovstund <3 sen ska jag och pojken ta en kaffe vid Årstaviken i solen.. Kvalitétstid!

Du är duktig

Kategori:

Måste bara "inflika" lite.. Det var nästan exakt 1 år sen vi slutade skiva i denna blogg och läser man lite gamla inlägg så hade jag precis tagit studenten. Fan de är 1 år sen.. Vad har jag gjort?:)

"Långresa" i vinter.. De vart ju av:) inte för att jag ska klaga, har ju faktiskt varit i Florida, London & New York. Haha men ändå, lite kul att se att planerna inte höll alls:))

MEN i vinter dåååå. Bästa vän/barndoms vän/bajskorv vän - Andreas flyttar ju till Thailand i oktober så har liksom inget annat val än att hälsa på honom jan/feb.. :/

MAHA men först ska järn-gänget till Kos i sommar! Inge fis endast kräks:)

- M

TUDDELUU

Kategori:

Hej amigos! Länge sen. Jaja.
Är påväg till jobbet för tillfället, kriga. Nej men att börja 6 (typ varje dag) är någonting jag börjar vänja mig vid. Ska dock ej neka att jag är prutt trött mån-fre:) men man dör inte när klockan ringer 04.40.
.
Hur som. Helgen har bjudit på maaaassa skoj. Blev utgång både fre+lör med Amanda bil och Malle. Och i söndags va jag och mamma på pink! Asså. GRYM JÄVLA BRUD. Satan va cool hon är. Och bra. Jäkligt bra. Nu anländer tunnelbanan så vi höörs va!

- M

Bra jävla häng

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag hängt med den här sköna tjejen, finns ingen bättre. Bara åkt runt med hennes bil och snackar någon timme. Där har ni min kväll!

I don't know why I fight it clearly we are through

Kategori: Allmänt

 
Några bilder från min instagram på senaste, spännande va? ni har nog allt undrat vad jag haft för mig, säkert. Haft praktik och jobbat lite under vm, blivit alldeles för full när jag "bara skulle ta ett glas vin", träffat Bill Skarsgård har jag också gjort. Nu är det bara 3 ynka dagar kvar på praktiken sen är det slut för alltid, 9 dagar kvar till studenten vilket är helt jävla overkligt, har väntat på den dagen i 4 fucking år. Nä nu ska jag ta något litet och äta sen är det läggdags, har sovmorgon och jobbar bara 4 timmar. SOFT MANNEN 
A

Första inlägget på väldigt länge

Kategori: Allmänt

 
Hej allesammans! Både jag och Malin har varit dåliga med uppdateringen nu på senaste tiden men har inte haft lusten men nu bestämde vi oss för att börja här igen. Gud så kul va? Ska skriva om min spännande vardag och likaså Malin. Designen försöker jag fixa, är inte samma gamla blogggeni som jag var förut.