Malin och Amanda

Life is a highway

Kategori:

Först lunch med Amanda och Malin på medis kök och bar, riktigt trevligt! Sen bar det av hemåt för lite öl och jordgubbar med mamma och hennes kompis för att fira mammasen som fyller år idag.
Nu är jag påväg hem till Adam för grillning med mina kära, därefter vankas det förhoppningsvis partaj hos fabbe och Co. Ha en bra Valborg gott folk!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3002957/images/2012/pic_200626104.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3002957/images/2012/pic_200626104.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3002957/images/2012/pic_200626139.jpg" class="image">

Valborg

Kategori:

Valborg idag då, tanken var Uppsala men så blir det tyvärr inte. Eller tyvärr och tyvärr, jag orkar inte helt enkelt haha. Så istället planeras det förhoppningsvis grillning men först ska jag ta mitt arsle in till stan för lunch med Amanda och Malin. Men nu - frukost med bajskorven.

Ikea

Kategori:

Yo vänner! Har precis städat klart i mitt rum, möblerat om och monterat ihop min nya klädhängare, mim gamla var lite gammal och grå så det var dags. Nu ligger jag i sängen sjukt trött och ont i både mage och huvud, varför just nu när det är så bra väder?! Irriiiii. Nej men dags för lite käk så jag inte dör eller något. Hej

Söndag

Kategori:

God morgon!

Idag är planerna att dra en sol och sen till Ikea med mamma (ja precis som Amanda). Sen vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig men i morgon är det dejt med Amanda och Malin (fan om ni glömmer).

Förövrigt så längtar jag till studenten, sommar, värme osv. Hej!

Segodego

Kategori:

Tjenamors! Samma som Malin så mår jag inte alls bra idag, inte kul alls. Har sovit halva dagen och nu ligger jag i sängen och kollar Dexter eftersom Malin säger de är grymt, och ja de är rätt bra faktiskt! imorgon blir det IKEA med mamsen, wohöö. Godnatt hörrni

Hej

Kategori:

Att umgås med en människa som är sjuk sätter sina spår. Har ont som satan i huvvet och har sovit flera timmar idag på dan, så sjukt trött. Ikväll orkar jag inte röra mig. Orkar inte. Vill inte. Ska inte. :).

Gårdagen va ju i allafall helt jäkla underbar. Fan va bra jag mådde. 45 dagar till studenten, 21 skoldagar. Maaaaaaah!!!

Lördag

Kategori:

Shululu! Ligger och kollar hart of dixie ska snart hoppa in i duschen. Igår var en riktigt rolig dag, mösspåtagning för alla treor på snaps och jag lånade Filips mössa så jag fick känna på känslan också lite så de var kul! Sen blev de lite filmtittande hos Filip med några stycken. Men nu blir det duschen! Pussiluss

Mösspåtagning

Kategori:

Maaaah

Kategori:

För tillfället på väg till skolan, fan va bra humör jag är på. Det är fredag, sol, mösspåtagning.. Lovely.
Vinkade nyss av lilla Filip som ligger hemma med feber, fan va synd det är om honom. Hoppas han orkar sig till skolan lite senare. Nej ni ha en förjävla bra dag så kanske vi ses på medis! Hajhaj!

Happy friday

Kategori:

God morgon på er! Klockan 20 över 6 vaknade jag - av mig själv. Kan alltså inte somna om. Kan vara för att vi gick och la oss halv 10 igår.. Jäkligt skönt faktiskt fast nu ligger jag här - medans han sover.

Men idag äre mösspåtagning!!! Vår tur vår tur vår tur.. Nanana

Teater

Kategori:

Helluu! Gårdagen var sjuk rolig, sen blev de taxi hem till min buddy och sov där. Idag låg jag i sängen hela dagen från när jag kom hem sen blev de åka in till stan för middag och teater med lilla släkten, mycket trevligt! Imorgon är de fredag och alla mina vänner har mösspåtagning så de blir snaps med alla och fira dom. Funneyyyy! Godnatt vänner

Jäkla jobb

Kategori:

Jag vill dö. Att jobba bakis är det absolut värsta jag vet och ändå sitter jag här på tunnelbanan med spyan i halsen påväg till jobbet. Fuck mitt liv ungefär. Kontoudraget va åt helvete det också kan jag ju tillägga. Men kul hade jag! Ingen ånger. Sådeså. Nu ska jag sälja bullar till halv 7 och sen åka hem till min älskade pojkvän och kolla Dexter hela kvällen.

3 koppar kaffe så är jag på g igen, kom igen mall. I morgon är det mösspåtagning och på måndag Uppsala. Man måste ju tycka livet är lite kul ibland. Puss!

NYPE

Kategori:

Hejhejhej kom precis hem så nu ska  jag sova lite till men bjussar på lite shyssta bilder från igår
bra bild Malin!

Torsdag

Kategori:

Hello. Ligger i sängen och breve snarkar gubben. Igår hade vår lilla klass sin skiva, jätte kul och jätte trevlig middag. Jag kammade hem "klassens matte-geni" (ironi tyvärr) men jag vann även "klassens hår" eftersom vi hade hårtema, fan va stolt jag va haha.. Kanske för att jag aldrig någonsin vinner nått?

Aja kul va det i allafall, så kul att jag för tillfället ligger med den där "fan vill inte kolla kontoudraget.. Låt lite av lönen va kvar"-känslan i magen. Bajs. Fick reda på att jag ska jobba idag också.. Yey. Fan de är jag inte på humör för. Nej ni babes hejdå!

Fina innan skivan igår, vi ser ut som en porrskådis och en hora ungefär

Onsdag

Kategori:

Hallåj! Degar framför vänner och ska snart ta och duscha, ikväll blir det skiva det är äntligen dags för Malin och companys att ha skiva, ska bli väldans roligt. Ellinor och Emelie kommer hit innan och fixar/förar wöhöö! Herrråå

Snäps

Kategori:

Ja hemma från snaps nu och nu blir det läggdags, blev snaps med Malin som kommit hem weehuuu! Hon är bäst, godnatt

Hemma

Kategori:

Hemma från Kreta och de har varit hus mysigt som helst! Kan dra allt lite senare för nu vankas det vin i stan med min Amanda. Hej!

GTL

Kategori:

Shululu! Har varit och tränat/solat GTL style, ska snart hoppa in i duschen sen blir det plugga hela dagen, prov på tisdag fett taggad. Har inget att skriva om så herrrååå

På bussen

Kategori:

Halloo, sitter på bussen påväg hem från gymmet fett lökig, mysigt. Lördag och jag har inga planer alls, fan va fest här är man alldeles ensam hemma ööh trist som fan! Ville bara berätta det, hej!

Fri dag

Kategori:

Tjenamors! Ligger i soffan framför nått segt tvprogram är trött som fan, väldans skönt att börja halv två i alla fall och sluta halv 4. Nu har min käraste vän Malin åkt till Kreta buhuuä men hon är hemma på tisdag igen! Ska dra till gymmet vid sju tiden, skönt för då är de lite folk så de blir en gymkväll för mig. Pöss

Torsdag

Kategori:

Tjulululu. Rätt stressig dag idag faktiskt, eller egentligen skulle den väl va det men riktigt så blev det inte. Skönt.

Satt kvar efter skolan men projektarbetet. Sen åkte jag och Mandi till stan och därefter åkte jag till Lindex för att bubbla lite med chefen och dricka kaffe. Nu har jag packat och fixat inför i morgon så ikväll ska det pluggas och kolla Dexter. Jisses, aja ska pysa so long!

Blev med ray ban idag.. Glad tjej!

Bajsplugg

Kategori:

Hallååååj kom precis hem från skolan, trött som bara den men nej nu ska det pluggas har skjutit upp allt plugg allt för länge nu, inte bra. Men först lite mellis och senaste avsnittet av revenge, bästa! Fan va vädret byter hela tiden kan de inte bestämma sig för att det ska vara varmt nu? De är ju fan maj snart!! Hej då

Bajs Nordea

Kategori:

Klar på jobbet och på väg hem till Amanda, Gud så skönt. Idag har min ilska gått ut över skit banken Nordea. Nu är det så att man som bank inte bara kan stänga ner under en dag, håller liksom inte.. Okej? Jag vill gärna komma åt mina pengar. Tack för det. Ärthjärnor. Är den inte igång i morgon igen så vet jag inte vad jag gör.

I alla fall. Hej då!

Från idag, lunch i solen känns ju förjävla skönt om jag ska vara ärlig.

Lololloloolo

Kategori:

Heyeyeee! Är hemma och väntar på att Malin ska komma hit, vi ska dra och sola.. soft! Efter skolan drog jag till stan för att köpa present till min mor som fyller år idag och även en söt tröja till mig fick följa med hem. Öäööh vad trött jag är nu herråååå.

We are Young

Kategori:

God morgon! Idag ska lilla klassen till nått hus på rådmansgatan. Det enda jag vet. Blir nog skoj. Hejdaa!

Så lite kvar

Kategori:

Sitter i biblioteket och pluggar inför provet som äger rum om exakt 39 minuter. Fan jag orkar inte plugga mer, jäkla bajsprojekt, uf, praktikuppgifter, tentor och matte. Men 56 dagar till studenten. 56 ynka dagar kvar till frihet. Kreta på fredag och skiva och mösspåtagning nästa vecka. YES. Fucking yes. Håll ut mall.

17/4

Kategori:

Projektpluggande i skolan.. Tar upp alla vår tid just nu. Efter skolan:matte prov och träning med min Malin!

Godmorgon tisdag

Kategori:

Ja godmorgon ligger i sängen fortfarande, fick reda på att jag började halv nio idag när jag vaknade åtta, skönt. Så drar till skolan liite senare för jag är badaaaasss! Orkar inte skriva nått jag gör typ inget på dagarna utom att gå till skolan åka hem och plugga, vilket liv jag lever. Idag blir det iaf träning efter skolan, alltid nått kul liksom. Kanske jag ska dra mig uppåt, laaaaater!

18.59

Kategori: Allmänt

Tja mans! Konstig dag i skolan idag.. minst sagt. Kaos på svenska lektionen haha. Vår jäkla idiot cp lärare (ny sen 1 månad tillbaka) har väl aa... legat under en sten hela sitt liv eller nått. Att säga saker som "förstår inte varför ni ska fira studenten.. att gå ut skolan och bli arbetslösa eller?" och "vad ni heter? helt ointressant för mig, det har inget med svenska att göra" är rätt opassande när man har en helt ny klass. Tycker ni inte? Som om vi kommer ha nån som helst respekt för den där människan i fortsättningen? Naaaaej. Idiot. Aja slutade i alla fall med att hela klassen skrek och gick där ifrån. Så kan det gå.
Efter skolan tog jag en tripp till gymmet med Emelie. Jäkligt skönt konditions pass måste jag säga.. har jag väl Emelie att tacka för också! Kvällen ska spenderas med herr Mattebok och därefter Herr Dexter. BAJBAJ!
SEEEEEE DEN

16/4

Kategori:

God morgon! Måndag morgon och jag är som vanligt på väg till skolan för att ha matte. Yey. Nationella i svenska b har vi tydligen också men eftersom skolan gett oss världens sämsta svenska lärare så blir det inte mycket av det. Efter skolan ska jag träna och sen sätta mig med mer matte. BAJSKORV.

Söndag

Kategori:

Ja fan vad kul med söndag, inte alls taggad på skola imorgon.. wääh! Är iaf i ringen och väntar på tunnelbanan, har varit och köpt nya jeans som behövdes, nu ska jag dra en solning, det behövs det också. Som Malin berättade var fredags sjukt rolig, igår var de lite kalas hos farmor för mig, trevligt! Sen tog jag det bara lugnt, sjukt seg. Hej så länge vänner!!!

/Amanda

Working

Kategori:

Fikarast på jobbet. Välbehövt för det är ap mycket folk. Ikväll ska jag plugga min jäkla matte, fasar för det, har nämligen skjutit upp det hela lovet. Spara allt till sista dagen.. Braaaaa Malin. Skit också.

Hejhejhej

Kategori:

Tar en paus i städandet, att det kan vara så mycket att göra i ett så litet rum. Inte ok. Fan va äcklig jag är ibland.

Softaaaaaas

Kategori:

Provar mina gamla bikinis, för ja om en vecka blir det en tripp till Kreta! Sitter ju inte sådär helt fel just nu känner jag. Ingen tropisk värme där kanske men 20-25 grader är ju aldrig fel :) ska ta tag i mitt rum också, en sån där fixa-hemma dag!

(ps har inte alls gjort om bilden..)

Tja mans

Kategori:

Hej där! Sitter i bilen påväg hem. Igår va en riktigt rolig kväll, började med middg hos Emelie följt av lite drinkar på sogni och därefter dans på laroy. Dock vart det en och annan för mycket för mig så vid halv 3 kom Adam och Filip och hämtade mig haha. Malin 12 år kan inte ta sig hem själv.. Stelt. Nej men kul va det i allafall! Idag ska jag förbanna mig över vädret och ligga i sängen. I morgon väntar jobb på Lindex. Så jävla kul att jobba där! Jaha hörs sen!

Det här hade jag på mig igår. Fina linnet från vero moda. Min nya kärlek.

Paradise

Kategori:

Haj haj! Sitter hos kompanjonen och väntar på mat och David. Om ett tag ska vi röra oss hem till Emelie för att fira henne (och Amanda), sen får vi se om kvällen bjuder på en utgång eller ej!
Idag inledes dagen med Dexter tittande, sen blev det en sväng till gymmet. Hade tänkt att köra ett konditionspass men eftersom mina knän ständigt lyckas svika mig nu för tiden så blev det bara en kvart på löpbandet och därefter biceps/triceps/mage. Najs.
Stressade hem som ett djur, duscha, byta om, upp till liljehomsgallerian, köpa nya jeans sen hem hit. FUCKING STRESS JÄMT. Blir galen. Aja, laterooo.
Gammal bild från när Sara va i Stockholm!

i'm about to drive in the ocean

Kategori:

Tack Annica att du la ut denna i din blogg, fyfanken vad bra!! hej och godnatt lovers

Torsdag

Kategori:

Shululu! har varit och solat&tränat, GTL style haha neh.. ska ta mig en skön dusch nu och senare bär det av till pappa baloo för lite käk och film, mysigt. Imorgon blir de utgång för fira mig och Emelie som är gamla och allt de där, så de ska bli roligt. Kollar på lite gamla bilder, blir så nostalgisk :')) wäähhh. HERRÅÅÅ

Puss

Kategori:

Helloo. Åkte förbi liljeholmsgallerian efter jobbet igår, gillar den gallerian, sådär lagom för lite strö kollande. Trevlig är den också, dock saknas det ju en del affärer, jaja nog om det.

På kvällen åt vi asgod räkwok och kollade Dexter, som förövrigt är världens bästa serie så ni som inte sett den..se den! Nu ska jag till jobbet igen och ikväll vill jag fan inte göra nått heller. Orkar liksom inte, är helt jäkla slut hela tiden känns det som. Blö. Aja i morgon ska min älsklings Amanda och Emelie firas, det blir kul! Vi hörs lite senare! /M

Make me

Kategori:

God morgon! Påväg till jobbet, är inte taggad alls om jag ska vara ärlig. Så jävla osugen på att stå där menmen pengar är pengar som man brukar säga. Men så är det väl för alla - jobbigt att jobba men värt när lönen trillar in på kontot. Nej ni ska hoppa av bussen nu. Ha en fantastisk dag!

Detta slängde jag på mig i all hast - jeansen som för ett halv år inte ens gick att knäppa sitter lite löst nu.. Fan va bra jag e!

Hart of dixie

Kategori:

Aloha vänner! Ligger och kollar på senaste avsnittet av hart of dixie, bästa. Idag var jag och Malin och tränade, skönt sen nu på eftermiddagen var jag och pappsen i stan, fick min jätte fina klänning som jag är alldeles kär i!! Weiii. Nu ska jag käka keso och glo vidare

Take a chillpill

Kategori:

Ska bege mig mot liljeholmen nu, blir en lugn kväll - jobb i morgon.. Och på torsdag. 10.00-18.30 och 08.00 - 18.30. Yes va najs!!! Nu jävlar ska det säljas bullar!!!

Nej ska pysa. Poss! /M

Tisdag

Kategori:

Hallå. Igår blev det 45 min bröst/biceps i gymmet och därefter 55 minuters spinningpass. Vad jag död efter? Jajamen! På kvällen vankades det middag hos familjen Pettersson, alltid lila mysigt att träffa min andra familj. Idag har det blivit ytterligare en sväng till gymmet, fan va skönt det är att träna, vill göra det varje dag.

Tanken nu är att ligga i sängen fram tills 8 då jag ska hem till pojken. Bajbaj!

Måndag

Kategori:

Godmorgon! Ligger och glor på tv medans jag käkar lite frulle. Vad har jag gjort dom senaste dagarna då? I lördags fyllde lilla jag år som sagt, lilla släkten kom hit och firade mig och Malib kom också sen drog vi hem till henne sedan ut. Sedan kom A till mig och sussade, möjsigt! Igår så var jag, Malin och grabbsen hemma hos Anton och spelade monopol fan va seriöst det var, vi satt där till kvart i 4 ungefär herregud.. Men det var roligt! Får se va som hittas på idag dååå, pöss!!!!

Mistakes are meant for learning, not repeating.

Kategori:

VEM FYLLER 19 IDAG? Jo lilla jag nu är jag 19 år och lite mognare, kanske kanske inte. Ska fira lite med släkten idag och sen åka hem till Malin. På onsdag blir de utgång istället wöhohwo!

lille jag för exakt ett år sen, snaaaaps wazzzuuP

Stan med moder

Kategori:

Shululu! Sitter i soffan med mor breve mig och kollar lets dance, otroligt kul. Idag har vi varit i stan och kollat runt lite sen blev det liten födelsedagslunch på Riche, fasen vad gott de var! Lite handling inför imorgon omså, fyller ju 19 lalala hejdå!

God morgon!

Kategori:

Hello! Har spenderat dag och natt med min vän Amanda bilfeldt. Ovärd skola igår, åkte dit för 10 minuters lektion - och jag va bakis. (skivan i onsdags va i alla fall fett kul). Så jag och Amanda drog oss till snaps efter skolan, dit även vår allas älskade David Olsson kom.

På kvällen åkte jag hit (till Amanda B), grillade asgod mat, drack vin och somnade framför SATC. Mycket mys. Idag ska jag gotta mig åt tanken att min käre pojkvän ska jobba hela dagen trots att han ringde mig 06.05 inatt och va skit full. Så kan det gå. Ä.G.D! Han går förhoppningsvis runt med The Hangover might kill me - känslan. Mahaaaaa. Nej ska väcka Amanda nu. Hej hej!

Amanda igår

A smile is a language that everybody should learn how to speak.

Kategori:

YO! ligger i sängen och kollar runt på datorn, är helt död och ångest över att jag inte vågar kolla mitt kontoutdrag, fasen. Igår mötte jag upp tjejerna i klassen och drog till nått förar ställe sen till Aveny där det var skiva, hade fätt kul hela kvällen tills någon jevel skulle börja tjaffsa så de bröts. Tog nattbussen hem och sussade sött, glömde visst ställa klockan så missade min enda lektion, uppsss hehe. Nej men hej svejs!
.

FriSören

Kategori:

Shululu sitter hemma hos pappa och babblar lite med honom ska hem snart och fixa mig för skiva ikväll, skojigt! Idag tog jag som sagt bort mitt gips fan va underbart men min hand va äcklig och ful.. Sen bar det av till frisören och nu är jag blondie (lite mer) och bit kortare så jag är nöjd. Ha en bra onsdag hörrni!

Fest

Kategori:

Goddagens!
Sitter på jobbet like always. Uf försäljning i skolan idag, gick väl sådär haha! Men men, alla bantar väl antar jag... Efter jobbet är det bara hem och på med masken innan det vankas skiva. Mycket nu.

En dagens då

Sös

Kategori:

Yo vänner! Ligger i sängen och drar mig lite har lite sovmorgon då jag ska va på SÖS kl.11 och äntligen ta bort gipset, fyfasen va nice!!!! senare idag ska jag även till frissan och ja de behövs, har seriöst en liten judemössa på huvudet. Hej så länge

Dagens igår lalala

Tisdag

Kategori:

Tja mans! Fan va dålig jag är på att uppdatera.. Bättring!!

Dagen började i alla fall med att jag och Filip tog oss upp och tränade innan skolan. Så jävla hurtigt. I skolan vart det bara förberedelser inför vår uf försäljning vi ska ha i skolan i morgon. Pga av vår långa praktik så får vi inte va med på uf mässan och ställa ut menmen.. Singeltårtan ftw!!

Nu är jag påväg från jobbet till solarieöarna. Orkar inte vara så jäkla blek längre, blir fan rädd för mig själv när sminket åker bort på kvällen. Nej ni. So long!

Bild från skivan i torsdags.. I morgon vankas det ny skiva!

Storebror

Kategori:

Hallåj! Ligger i sängen och glor på BB är fett jävla seg men ska iväg och träna om en stund, beach 2012 föfffaaan! Herrråååå orkar inte skriva mer!

Sho

Kategori:

Hj vänner! Ligger hos pojkvännen och chillar. Rolig helg må jag säga men den satte sina spår idag. Död tjej vare här! Fy. I morgon är det tillbaka till vardagen och matematik 8.30 i skolan. Bläää ge mig bara ett G vafan!! Efter skolan står stan - träna - sola lite på schemat. So long!

Ville egentligen bara visa detta fantastiska nagellack som jag införskaffade mig igår. Ser ut som godis, vill bara äta det. Typ. KÖP.

Söndag

Kategori:

Hej vänner! Ligger i soffan och äter nudlar, fan va gött. Lite smått bakis idag efter igår då jag, Malin och några tjejer i min klass va hemma hos mig och festade till de lite, sjukt roligt! Vid 3 tiden kom A hit och sov, möjsigt! Var och solade med med Malin idag också, skönt. Orkar inte skriva i bloggen just nu på grund av min hand men på onsdag är de dags att ta bort de!!! Lycka. Pöss