Malin och Amanda

Make me

Kategori:

God morgon! Påväg till jobbet, är inte taggad alls om jag ska vara ärlig. Så jävla osugen på att stå där menmen pengar är pengar som man brukar säga. Men så är det väl för alla - jobbigt att jobba men värt när lönen trillar in på kontot. Nej ni ska hoppa av bussen nu. Ha en fantastisk dag!

Detta slängde jag på mig i all hast - jeansen som för ett halv år inte ens gick att knäppa sitter lite löst nu.. Fan va bra jag e!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hej ! kan inte du beskriva hur ett pass på gymmet kan se ut för dig ? hur du tränar, vad, hur länge, reps och så.. behöver inspiration !! ;-( krams

    2012-04-11 | 23:29:33
  • Anonym säger:

    Hallå! Jadu haha, nej men nu den senaste månaderna har jag börjar dela upp muskelgrupper. Förut gick jag till gymmet och ja "tränade lite" men det gav ju inte mycket till resultat.

    Så nu delar jag som sagt upp det, värmer upp 5-10 minuter ungefär, bara för att få musklerna lite varma liksom. Därefter så kör jag 3 olika övningar på varje muskelgrupp, exempelvis rygg/mage/axlar och varje övning (vare sig det är hantlar eller maskin) så brukar jag göra 3x12, ibland 4x12 beroende på vilken övning och muskel det är. Sen får det ta den tid det tar, ibland är det bara en timme och ibland 2. Hoppas det räcker som svar för dig! :)

    2012-04-12 | 09:48:50

Kommentera inlägget här: