Malin och Amanda

Tänk ooom

Kategori:

Jag blir så jäkla trött på det här äckliga vädret.. fan för de!! Vill till sol och värme, dra med ett gäng i en vecka och bara ha kul. En Rhodos 2 typ. Fast nån annanstans kanske. Sol, bad, fest, god mat.. Vill vill vill. I sommar ska jag.. eller kanske jobba röven av mig och köra sportlovet? Åh vad jag inte skulle ha det minsta emot det.. bajsar på Sverige såhär års!!!

Va tvungen... Calle Renman ♥

Kommentarer

  • emilia säger:

    är det där bilder från rhodos? :) jag och några tjejkompisar funderar på att åka ner dit i sommar! vart bodde ni och hur mycket pengar kostade resan allt som allt ungefär? skulle va jättesnällt om du ville svara ! :)

    2011-11-23 | 10:52:51
    Bloggadress: http://florencestyle.blogg.se/
  • Malin säger:

    Ja de är från Rhodos :) de tycker jag verkligen ni ska göra! Vi bodde på ett hotell 400 m från bargatan ungefär, metit petit palace tror jag de hette. Ett all inclusive, 4 stjärnigt hotell, trivdes skit bra! Eftersom de va ett rätt bra hotell så kostade de såklart lite mer.. 9000 för resan ungefär sen har jag inte den blekaste om hur mycke fickpengar jag gjorde av med.. De går såklart att hitta mycke billigare resor men vill ni bo bra rekomenderar jag det hotellet! :)

    2011-11-23 | 19:48:22
    Bloggadress: http://malinoampi.blogg.se/

Kommentera inlägget här: